València Addiccions el formen Ricardo Giner García com Director Tècnic-terapèutic en tasques de coordinació, assistència i intervenció en drogodependències i com a Psicòloga i terapeuta portant a terme les diferents línies de treball (fonamentalment teràpia grupal, teràpia de famílies, teràpies de parella i teràpies individuals) emmarcades en el context del tractament de les addiccions. El seguiment que oferim és necessari per a la consecució dels objectius plantejats : una vida normalitzada en abstinència a qualsevol tipus de drogues (com els porros, l'alcohol, la cocaìna etc) i la regularització d'altres possibles conductes addictives associades com són l'addicció al sexe, l'addicció a internet, la ludopatia etc.


Ricardo Giner és Màster en Prevenció, Diagnòstic i Tractament de drogodependències i altres conductes addictives per la Universitat de València. També és Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de València i col·legiat al MICOF de València amb el nº 7.716. Va treballar durant 2008 i 2009 com a Terapeuta en diverses Clíniques de Rehabilitació a la ciutat de  Barcelona. Actualment exerceix, a més del seu treball a València Addiccions, tasca docent com a professor impartint Tutorìes en el desenvolupament i consecució del Màster Postgrau de Conductes Addictives per la Universitat de València, Fundació ADEIT Universitat - Empresa. A través d'aquest organisme imparteix Tutorìes en els Tallers monogràfics que sobre drogues d'abús s'ofereixen regularment:


                                                     

                                                       ✓ El Alcohol. Prevención, Diagnóstico y Tratamiento

                                                       ✓ El Cannabis. Prevención, Diagnóstico y Tratamiento.

                                                       ✓ La Cocaína. Prevención, Diagnóstico y Tratamiento

                                                       ✓ Drogas de Síntesis. Prevención, Diagnóstico y Tratamiento.

                                                       ✓ Máster en Prevención y Tratamiento de Conductas Adictivas 2014


L'any 2011 va participar al seminari "Drogues Recreatives : nous reptes en drogodependències" que portà a terme l'entitat Socidrogalcohol. També va assistir a la "12a Escola de Tardor" que va oferir aquesta mateixa associació científica participant en els tallers: "Teràpies de grup en addiccions" i també al "Abordatge Terapèutic dels Trastorns per ús de Substàncies en Adolescents: un Model Integral e Integrat". Al novembre de 2011 va passar ha formar part del Comitè de Redacció de la revista AESED, primera publicació científica en castellà fundada al 1976 i Òrgan Oficial d'Expressió de l'Associació Espanyola d'Estudis en Drogodependències. Aquesta associació, fundada per l'il·lustre Doctor Emili Bogani Miquel, està dirigida a tots els professionals involucrats en el tractament i la prevenció de les toxicomanies i altres addiccions. El seu objectiu principal és difondre el coneixement sobre l'alcoholisme, les toxicomanies i altres addiccions, així com contribuir al procés d'investigació en les addiccions mitjançant la creació de vincles d'intercanvi d'informació entre els professionals del camp.Comptem a més amb la col·laboració puntual d'altres professionals de primer ordre a València i Barcelona en l'àmbit de les drogodependències i la salut mental, tant en assistència mèdica - psiquiàtrica com psicològica, així com en assistència jurídica cas de ser necessaris aquests recursos.
actualizat el 19 Maig 2014google plus adiccions
Inici | Malatía | Tractament | CCaddiccions | Contacte | Blog | Sitemap | BioInici.htmlMalaltia.htmlTractament.htmlCCaddiccions.htmlContacte.htmlhttp://blog.valenciaadicciones.es/Sitemap.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7