València Addiccions és un centre privat de seguiment, especialitzat en la intervenció en drogodependències i altres conductes addictives; utilitzem una metodologìa basada principalment en la Teràpia de Grup.


Aquest mètode, integral en la seva dimensió i multidisciplinari en la seva aplicació, posseeix 25 anys d'experiència obtenint els millors resultats a curt, mitjà i llarg termini. El nostre objectiu és la normalització de tots els aspectes fonamentals de la persona mitjançant l'abstinència permanent a qualsevol tipus de substància psicoactiva. Ajudem no només a aconseguir-la (rehabilitació d'alcoholisme, tractament per deixar la cocaína, ajuda per deixar els porros etc) sinó també a mantenir-la en el temps, condició estrictament necessària per resoldre les addiccions a causa del seu caràcter crònic.


A les nostres instal·lacions al Carrer Pizarro del centre de la ciutat de València duem a terme tant el Tractament com la Consultoría, Informació i el Assessorament al voltant de la Prevenció i el Diagnòstic de les Conductes Addictives mitjançant Teràpies de Grup, Teràpies de Família, Teràpies de Parella, Teràpies Individuals i totes les estratègies que considerem imprescindibles per al més òptim abordatge de les drogodependències i per altres addiccions que molt sovint estan associades a elles com l'addicció al sexe, l'addicció a internet, les compres compulsives, l'addicció als videojocs, la ludopatìa etc.


facebook addiccions
twitter addiccions
youtube addiccions
blogger addiccions
linkedin addiccions
Inici | Malatía | Tractament | CCaddiccions | Contacte | Blog | Sitemap | BioMalaltia.htmlTractament.htmlCCaddiccions.htmlContacte.htmlhttp://blog.valenciaadicciones.es/Sitemap.htmlBio.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7
enviar correu addiccions

Enviar correu

Valencia Addiccions
google plus addiccions