L'addicció és una malaltia. El tractament per addicions que ofereix València Addiccions pot definir-se com integral i multidisciplinar i està basat en un model d'intervenció cognitiu-conductual. Tenim com a objectiu recuperar l'estat de salut perdut a tots els nivells: biològic, psicològic i social, tant del malalt com del seu entorn més proper. Oferim al pacient reprendre el control de la seva vida sense el jou a què es troba sotmès.

La base del nostre tractament d'addicions (rehabilitació d'alcoholisme, tractament per deixar la cocaìna, ajuda per deixar els porros etc) és la promoció d'una vida abstinent per al pacient a llarg termini la qual cosa li permetrà aconseguir les metes esmentades, és el que anomenem "aprendre a viure bé sense consumir". A més de la rehabilitació personal promovem igualment la reinserció tant en l'esfera familiar, com al contexte laboral i també al social, doncs entenem que totes aquestes estructures son afectades pel procés addicció del pacient.


metge addiccions psicolegs
Després de realitzar una primera visita, l'equip mèdic i terapèutic diagnosticarà, valorarà i aconsellarà sobre el tipus de tractament que s'hauria de practicar al pacient: bé tractament ambulatori o bé tractament d'ingrés; en qualsevol dels dos casos es realitzarà un seguiment personalitzat, amb alta intensitat terapèutica i un abordatge total de la problemàtica.


El Tractament és per tant multidisciplinari, hi participen doctors, terapeutes, psicòlegs, infermeres, monitors, educadors o integradors socials i en cas necessari també comptem amb assistència i assessoria jurídica especialitzada.Cal destacar que el nostre tractament per a les addiccions està lliure de qualsevol tipus de drogues, tòxics o substàncies psicoactives (inclòs l'alcohol). A València Addiccions no substituïm una substància per una altra o, en altres paraules, la finalitat del mateix és oferir la posibilitat de viure sense cap dependència. A València Addiccions tractem addiccions com són la dependència a l'alcohol (alcoholisme ), dependència a la cocaìna, al cànnabis, a les benzodiazepines, a la metamfetamina o les amfetamines. Sovint es donaran diversos d'aquests quadres clínics simultàniament que també són tractats de la mateixa manera (politoxicomanies).


En el temps , i encara que de forma simultània des del principi del procés, l'addicció és abordada de la següent manera:


1a FASE o DESINTOXICACIÓ: pot anar acompanyat d'ajuda medicamentosa per evitar la simptomatologia de l'abstinència.

2a FASE o DESHABITUACIÓ: suposa la substitució dels hàbits adquirits durant el desenvolupament de la malaltia d'addicció per nous hàbits compatibles amb la nova vida abstinent.

3a FASE o REHABILITACIÓ: és la més llarga de les fases i suposa recuperar i bé aconseguir les habilitats, que bé s'han perdut durant el consum o bé per una molt primerenca eclosió de la malaltia no s'han adquirit.

4a FASE o REINTEGRACIÓ SOCIAL a una vida totalment normalitzada, objectiu prioritari del nostre tractament. El treball realitzat en les anteriors fases són els pilars de la nova situació del pacient, en aquesta fase de forma gradual i totalment pautades pel nostre equip terapèutic es readapten tant la vida familiar, laboral i d'oci, fins a aconseguir normalitat absoluta i per tant “l'alta” terapèutica del pacient.


TOTES LES FASES DEL NOSTRE TRACTAMENT ESTAN BASADES EN LA PSICOTERÀPIA INDIVIDUAL I GRUPAL directament amb el pacient així com també és oferta a l'acompanyament familiar i el seu entorn sent la seva implicació el més recomanable. També realitzem tallers adaptats individualment a les necessitats de cada pacient com relaxació, art teràpia, cinefòrum, visionat de documentals terapèutics, acompanyament al món laboral i formatiu etc.
terapia de grup addiccions


*La informació proporcionada en aquesta web ha estat plantejada per recolzar, no substituir, la relació que existeix entre un pacient / visitant d'aquest lloc web i, el seu metge.
 
facebook addiccions
twitter addiccions
youtube addiccions
blogger addiccions
linkedin addiccions
Inici | Malatía | Tractament | CCaddiccions | Contacte | Blog | Sitemap | BioInici.htmlMalaltia.htmlCCaddiccions.htmlContacte.htmlhttp://blog.valenciaadicciones.es/Sitemap.htmlBio.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7
google plus adiccions